Irina Schrotter x Tex Irina Schrotter x Tex

Porți haine care îți pun în valoare stilul și personalitatea, apreciezi calitatea dar cauți și prețuri competitive. Dorințele tale ne-au inspirat, așa că îi provocăm pe designerii români să creeze colecții capsulă exclusiv pentru TEX și special pentru tine. Prima surpriză din serie - colecția Irina Schrotter X Tex!

buton-vezi buton-vezi
TEX x Designeri Romani

Platforma dedicată colecțiilor semnate de designeri români în exclusivitate pentru Tex s-a născut din dorința de a ne implica activ în industria de modă locală. Credem în design de ultimă oră dublat de confort și funcționalitate, dezvoltăm cu mândrie acest spațiu de exprimare pentru creativii din domeniu și te susținem să investești în moda locala de calitate.

Colecțiile îți propun design cu personalitate la un cost accesibil, într-un mod relaxat, și te încurajează să abordezi cu stil momentele vieții alerte de zi cu zi. Regăsești în piesele esențiale cu semnături celebre cheia ținutelor care te scot din mulțime și te inspiră să-ți spui povestea fără efort. Stilul designerilor români ajunge la tine în garderobă în abordarea funcțională și sustenabilă promovată de Tex, iar tu ai ocazia de a-ți crea propria colecție de haine made in Ro la prețuri imbatabile.


video video
img1
img2
Irina Schrotter x TEX

Celebrăm vara 2021 cu o primă capsulă semnată de Irina Schrotter, dedicată femeilor cu personalitate și un stil de viață activ. Ne-am jucat cu dungi, panglici, croieli oversized, texturi prietenoase cu mediul și pielea ta și culori ușor de combinat. Ne-au inspirat vacanțele tale, după-amiezile în care ieși în oraș cu prietenele, zilele pline în care alergi de dimineața până seara, nopțile călduroase în care dai o tură prin oraș. Poate iți iei și bicicletă!

Știm că în toate aceste momente ai de spus o poveste despre tine și că hainele sunt parte din ea. Cele 12 piese semnate de Irina Schrotter au darul de a o face mai feminină, mai personală și mai ușor de transmis. Mai știm că vrei să te simți mereu sigură pe tine, pregatită pentru orice provocare și plină de energie. De aceea piesele sunt create să pună în valoare, fără efort, orice tip de siluetă iar țesăturile confortabile conțin fibre naturale. Hainele din colecția Irina Schrotter X Tex sunt disponibile în măsurile S, M, L exclusiv în hipermarketurile Carrefour și online pe carrefour.ro și au prețuri cuprinse între 59.99 RON și 99.99 RON.


Irina Schrotter x TEX

Celebrăm vara 2021 cu o primă capsulă semnată de Irina Schrotter, dedicată femeilor cu personalitate și un stil de viață activ. Ne-am jucat cu dungi, panglici, croieli oversized, texturi prietenoase cu mediul și pielea ta și culori ușor de combinat. Ne-au inspirat vacanțele tale, după-amiezile în care ieși în oraș cu prietenele, zilele pline în care alergi de dimineața până seara, nopțile călduroase în care dai o tură prin oraș. Poate iți iei și bicicletă! Știm că în toate aceste momente ai o poveste de spus despre tine și că hainele sunt parte din ea. Cele 12 piese semnate de Irina Schrotter au darul de a o face mai feminină, mai personală și mai ușor de transmis.
Mai știm că vrei să te simți mereu sigură pe tine, pregatită pentru orice provocare și plină de energie.
De aceea piesele sunt create să pună în valoare, fără efort, orice tip de siluetă iar țesăturile confortabile conțin fibre naturale. Hainele din colecția Irina Schrotter X Tex sunt disponibile în măsurile S, M, L exclusiv în hipermarketurile Carrefour și online pe carrefour.ro și au prețuri cuprinse între 59.99 RON și 99.99 RON.


img3
img6
img7
img4
img5
img5
img3 img3
img3 img3
img3 img3
img3 img3
faci mai multe cu mai putin


Ne dorim să trăim împreună într-o lume mai frumoasă, mai sănătoasă, mai conștientă. De aceea te încurajăm să cumperi mai puțin dar mai calitativ, să sprijini producția locală, să reutilizezi hainele în combinații diverse și să faci alegeri inteligente, cu un impact mai mic asupra mediului.

haine complementare
create cu responsabilitate
design romanesc
Digital Fashion Show

Te invităm la prezentarea digitală a colecției capsulă Irina Schrotter x TEX.

Card image cap

Piese de colecție

Investește în haine cu personalitate, ușor de combinat și bucură-te de ele mai multe sezoane!

Card image cap

Design responsabil

Alege texturi ultra moderne, cu fibre organice sau reciclate, provenite din surse regenerabile.

Card image cap

Made in Ro

Ieși din rând, poartă piese în ediție limitată, cu semnătură locală, și sprijină valorile românești!