Show-ul Carrefour în care încercăm să
găsim și să gătim un răspuns la întrebarea:
CE NE FACEM
CU MÂNCAREA?
Show-ul Carrefour în care încercăm să
găsim și să gătim un răspuns la întrebarea:
CE NE FACEM
CU MÂNCAREA?
Se mănâncă peste tot în lume, Din Berceni, până în Bagdad. Se mânca acum 10.000 de ani, Se va mânca, probabil, și peste încă 10.000.
Se mănâncă peste tot în lume,
Din Berceni, până în Bagdad.
Se mânca acum 10.000 de ani,
Se va mânca, probabil, și peste încă 10.000.
DE CE NE PLACE
AȘA DE MULT?
Poate pentru că a fost mereu acolo, alături
de noi, la bine și la greu. Și ce poate fi mai
greu decât o seară în care nu mai ai pic de
energie, dar o poftă uriașă de ceva bun?
DE CE NE PLACE
AȘA DE MULT?
Poate pentru că a fost mereu acolo, alături
de noi, la bine și la greu. Și ce poate fi mai
greu decât o seară în care nu mai ai pic de
energie, dar o poftă uriașă de ceva bun?
MOMENTE DIN EPISOD
Aici poți vedea câteva
dintre cele mai interesante faze
din episod + surprize extra.
Când îți bate vântul prin frigider și cămară, soluția poate fi o
pseudo-pizza – e rapidă, bună și sățioasă. Aruncă un ochi pe
video ca să vezi ce simplu se face. Iar aici ai niște ponturi
de ingrediente:
Vezi cum reinterpretează Chef Dexter frigănelele, faimosul desert al
copilăriei. Și când ți se face poftă de încă niște gusturi de altădată,
încearcă și bunătățile de mai jos, gata de pus pe pâine.
O pâine perfectă are nevoie doar de câteva ingrediente. Descoperă în video
ce face pâinea să fie atât de gustoasă și încearcă să faci cu mâna ta o rețetă
simplă, așa cum vrei tu: cu făină albă sau neagră, cu drojdie sau cu maia...