Crede în bebe Și vei Ști când e momentul potrivit! Crede în bebe Și vei Ști când e momentul potrivit!

Într-o lume plină de experţi în parenting, e timpul să-l asculţi pe cel mai priceput dintre toţi: copilul tău. Pentru că el știe cel mai bine când să-l hrănești, cum să-l adormi, cât durează băiţa sau când e momentul să folosească toaleta.

Pasul potrivit, momentul potrivit, ritmul potrivit

Nu există reţete, doar obiceiuri care i se potrivesc copilului tău și numai lui. Așa cum Noul Pampers Pants se adaptează formei corpului bebelușului prin fixarea confortabilă 360°, care nu lasă spaţii neprotejate. Potrivit și când se joacă, și când doarme.

Scrie o pagină în Bebecedar
și câștigă premii

Scrie și tu alături de Pampers și Carrefour o nouă pagină în Bebecedar și hai să completăm manualul părinţilor care învaţă cum să-și crească copiii chiar de la ei. Uite ce trebuie să faci:

  • Înscrie între 26 octombrie 2020 – 24 ianuarie 2021, o fotografie cu bebelușul tău purtând Pampers Pants și făcând ceva în felul lui, chiar dacă nu e ”ca la carte”. Lasă și o descriere simpatică.

    Citește Bebecedarul

  • Share-uiește și adună voturi de la cei dragi și prieteni. Cele mai votate 3 postari ale săptămânii vor primi unul din cele 3 X vouchere in valoare de 100 de lei care poate fi folosit pentru achizitionarea de produse TEX, exclusiv de pe site-ul www.carrefour.ro

  • Lunar, poţi câștiga, prin tragere la sorţi, una din cele 3 ședinţe foto profesionale unde bebelușul tău va fi vedetă. Mult succes și urmărește pagina cu Câștigători.

Ai grijă că numele de utilizator va fi afișat public și va fi cel cu care te vei prezenta în Bebecedar.

Parola trebuie să conţină o literă mare, cel puţin o cifră și cel puţin un caracter special (!@#$%^&*)

0/300

Vezi Bebecedarul >

Și voteazĂ-Ţi preferaŢii!

Tonita Maria Andreea

Clara Maria

Ioanamarias

Anastasia Grigore