Campania s-a încheiat, dar poți achizitiona produse Pampers de pe Carrefour.ro sectiunea "Ingrijire si igiena bebelusi", sau click pe butonul de mai jos.

Vezi produsele

Crede în bebe Și vei Ști când e momentul potrivit! Crede în bebe Și vei Ști când e momentul potrivit!

Într-o lume plină de experţi în parenting, e timpul să-l asculţi pe cel mai priceput dintre toţi: copilul tău. Pentru că el știe cel mai bine când să-l hrănești, cum să-l adormi, cât durează băiţa sau când e momentul să folosească toaleta.

Pasul potrivit, momentul potrivit, ritmul potrivit

Nu există reţete, doar obiceiuri care i se potrivesc copilului tău și numai lui. Așa cum Noul Pampers Pants se adaptează formei corpului bebelușului prin fixarea confortabilă 360°, care nu lasă spaţii neprotejate. Potrivit și când se joacă, și când doarme.

Scrie o pagină în Bebecedar
și câștigă premii

Scrie și tu alături de Pampers și Carrefour o nouă pagină în Bebecedar și hai să completăm manualul părinţilor care învaţă cum să-și crească copiii chiar de la ei. Uite ce trebuie să faci:

  • Înscrie între 26 octombrie 2020 – 24 ianuarie 2021, o fotografie cu bebelușul tău purtând Pampers Pants și făcând ceva în felul lui, chiar dacă nu e ”ca la carte”. Lasă și o descriere simpatică.

    Citește Bebecedarul

  • Share-uiește și adună voturi de la cei dragi și prieteni. Cele mai votate 3 postari ale săptămânii vor primi unul din cele 3 X vouchere in valoare de 100 de lei care poate fi folosit pentru achizitionarea de produse TEX, exclusiv de pe site-ul www.carrefour.ro

  • Lunar, poţi câștiga, prin tragere la sorţi, una din cele 3 ședinţe foto profesionale unde bebelușul tău va fi vedetă. Mult succes și urmărește pagina cu Câștigători.

Campania s-a încheiat. Lista câștigătorilor o poti vizualiza aici .

Vezi Bebecedarul >

Și voteazĂ-Ţi preferaŢii!